Nieuwe Leden

Lid worden bij Chip & Charge?
Wil jij lid worden van de leukste studenten tennis- en padelvereniging van Amsterdan? Dat kan! Inschrijven kan via het formulier op de website of bij de balie op het tennispark. Om je inschrijving middels een vingerscan definitief te maken dien je langs de balie op het tennispark te gaan (Radioweg 80). De balie is geopend van maandag tot en met donderdag van 17:00-21:00. Gedurende de zomervakantie (juli en augustus) is de balie op het tennispark geopend van 16.00-18.00 uur behalve de eerste drie weken van augustus. De eerste drie weken van augustus kun je terecht op het Universum, Science Park 306, om je in te schrijven. De openingstijden van het Universum zijn maandag t/m vrijdag 08:00-22:00 en zaterdag en zondag 10:00-17:00. Na je inschrijving ontvang je inloggegevens van ons, waarmee je kunt inloggen op de site om je aan te melden voor activiteiten en de eerste trainingsperiode. 

Klik voor nog meer informatie over tarieven, inschrijven en de inhoud van het Chip & Charge lidmaatschap op de volgende button: 

Open clubavonden
De hele maand september worden er op maandag Open Clubavonden georganiseerd vanaf 18.00 uur. Iedereen is welkom! Tijdens deze avonden wordt er getennist (King of the Court) en zijn er naast de baan ook verschillende activiteiten. 

ook is het mogelijk om gezellig een hapje mee te eten. We zullen met de introcommissie en kookcommissie een maaltijd voor jullie bereiden (kosten: 3 euro). Het eten staat rond 19 uur klaar. Ook is de bar natuurlijk de hele avond open zodat we jullie kunnen voorzien van koud bier! Of je nou al jaren tennis speelt of er nog geen bal van kunt: kom gezellig langs om de sfeer te proeven! 

Introductieweekend
Wil je Chip & Charge, alle nieuwe en oude leden écht beter leren kennen? Kom dan met ons meefeesten op het introductieweekend. Waar we heen gaan is nog een verrassing maar het belooft een topweekend te worden.
Waar: Nog geheim!
Wanneer: 4, 5 en 6 oktober
Hoeveel: ongeveer 60 euro (inclusief eten, drinken, slapen, gezelligheid, (thema)feesten en veel activiteiten)
Oud-leden zijn vanaf zaterdagavond welkom voor €15,-.

Opgeven voor het introductieweekend kan via de Chip & Charge site of bij de leden van de introductiecommissie. 

Nieuwe ledenetentje
Eind oktober organiseert de activiteitencommissie voor alle nieuwe leden een etentje in een gezellig restaurant in Amsterdam, om elkaar beter te leren kennen. Kosten zullen rond de €15,- zijn. Daarna is het tijd de wekelijkse borrel onze stamkroeg, de Biblos!

Opgeven voor het nieuwe ledenetentje kan via de Chip & Charge site.

Papa & mama etentjes
Gedurende het hele najaar zullen er op een aantal woensdagen etentjes worden georganiseerd bij papa's & mama's thuis. De nieuwe (en oude) leden kunnen elkaar beter leren kennen en gaan naderhand samen naar de borrel! 

Oud en Nieuw-verenigd (ONV)
Begin november organiseert de toernooicommissie het ONV-toernooi. Tijdens dit toernooi zullen nieuwe en oude leden samen wedstrijden spelen waarbij alle niveaus worden gemixt. Het is een leuke, sportieve manier om andere leden te leren kennen en erna is er uiteraard de ruimte om samen wat biertjes te drinken!

Inschrijven
Ben jij enthousiast en wil je lid worden? Je kunt je inschrijven via de website van het USC. Klik op de website van het USC rechtsboven op inschrijven en kies in het scrollmenu vervolgens Chip & Charge. Je dient dan nog wel een keer langs te komen op de vereniging om je vingerafdruk op te laten slaan zodat je hiermee het hele jaar door het tennispark en ons clubhuis kunt betreden. Ook kun je de volledige inschrijving op de op de club doen, van ma t/m do tussen 17.00 tot 21.00 uur. Of je inschrijven voor chip bij het Universum (USC op Science Park). Op ma-vr: 08.30 tot 22.00 uur  en zaterdag en zondag: 10.00 tot 16.00 uur. 

Wil je ons alvast een beetje beter leren kennen? Klik dan HIER. Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd bereiken via introductie@chipencharge.nl of lees het introductieboekje door voor wat extra informatie over Chip & Charge!