Lidmaatschap

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij A.S.T.P.V. Chip & Charge? Schrijf je dan snel in! Dit kan online of gewoon aan de balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum.

Direct online inschrijven: 3 stappen

Let op: vergeet niet je legitimatiebewijs en je bewijs van inschrijving aan de hogeschool of universiteit mee te nemen, dit heb je nodig om je inschrijving compleet te maken!Account aanmaken
Om in te kunnen loggen op de website van Chip & Charge heb je eerst een account nodig. Deze kan je HIER aanmaken. Na het invullen van je gegevens zal het bestuur op de hoogte worden gesteld van je aangemaakte account. Zij controleren vervolgens of je inschrijving en je betaling goed zijn doorgekomen. Als je account is goedgekeurd zal het bestuur contact met je opnemen op het e-mailadres dat je opgeeft.

klik hier om nu een account aan te maken voor de website van Chip & Charge

Online herinschrijven
Ook de herinschrijving kan online door op bovenstaande knop "Direct lid worden" te drukken. De contributie kan via iDeal voldaan worden, je hoeft alleen je bewijs van inschrijving aan de hogeschool of universiteit voor komend jaar te laten zien aan de balie om je herinschrijving compleet te maken. Voor herinschrijvers die dit jaar afgestudeerd zijn en eenmalig nog een jaar voor het studententarief lid willen blijven dienen zich vóór 1 september in te schrijven, dit kan gewoon online of bij het Universitair Sportcentrum. In principe staat je bewijs van inschrijving al in het systeem van afgelopen jaar, maar mocht je naar het Universitair Sportcentrum gaan voor aanmelding neem het bewijs van inschrijving toch even mee voor de zekerheid.

Inschrijven op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum
Naast online inschrijven kan je je ook inschrijven aan de balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum. De openingstijden en wat je mee moet nemen voor je inschrijving staan hieronder beschreven.
 
Openingstijden van de balie op het tennispark, Radioweg 80 te Amsterdam
Maandag t/m donderdag - 17.00 tot 21.00.
Vrijdag t/m zondag gesloten. 
De balie op het tennispark is weer geopend vanaf maandag 5 september. Wil je je inschrijven voor deze datum? Dan kan je altijd terecht bij het Universitair Sportcentrum (USC).

Openingstijden van het Universitair Sportcentrum (USC), Science Park 306 te Amsterdam
Maandag t/m vrijdag - 08.00 tot 23.00 uur
Zaterdag en zondag - 09.00 tot 21.00 uur.

Belangrijk om mee te nemen:
- Bewijs van inschrijving aan je hogeschool of universiteit of iets anders om aan te tonen dat je student bent
- Identiteitsbewijs/paspoort/rijbewijs
- Pinpas om gelijk af te rekenen.

Mocht je al lid zijn van de KNLTB, zorg er dan voor dat je je bondsnummer paraat hebt.

Bij inschrijving krijg je een Chip & Charge-formulier, dat je meteen volledig invult, zodat je ook bij ons bekend bent, plus een machtiging zodat Chip & Charge activiteiten automatisch van je rekening afgeschreven kunnen worden en jij er geen omkijken meer naar hebt.

Op het park kun je alleen pinnen.

Het lidmaatschap
Het Chip & Charge-lidmaatschap biedt je de volgende drie dingen:

- Vrijspeelkaart van het USC - waarmee je zowel binnen als buiten het hele jaar door kunt tennissen en padellen, ook buiten openingstijden van de kantine.
- Inschrijving bij de KNLTB - je krijgt een KNLTB-pas die je het recht geeft deel te nemen aan competities en toernooien.
- Lidmaatschap van dé Amsterdamse Studenten tennis- en padelvereniging - dit betekent simpelweg 1 ding: heel veel drank en feesten.

A.S.T.P.V. Chip & Charge maakt gebruik van de banen en het paviljoen van USC. Dit betekent dat als je lid bent van Chip & Charge, je ook lid bent van het USC. Veel zaken worden via het USC geregeld, bijvoorbeeld het reserveren van tennisbanen en het afsluiten van het lidmaatschap. Het is belangrijk dat het tennispark en paviljoen netjes worden achtergelaten voor andere gebruikers. 

Klik HIERRR om te zien wat Chip & Charge doet om nieuwe leden zich direct thuis te doen laten voelen.

Prijzen
Hieronder volgt een overzicht van het complete aanbod Chip & Charge-lidmaatschappen.
 

Tarieven lidmaatschap Chip en Charge seizoen 2019/2020

Periode Cat. 1 Cat. 2 Cat. 3
sept t/m aug €199,00 €286,00 €368,80
jan t/m aug €178,70 €227,00 €290,50
apr t/m aug €121,50 €162,00 €205,00


Tarieven trainingen Chip en Charge seizoen 2019/2020

Type Training Cat. 1 Cat. 2 Cat. 3
9 trainingen van 75 minuten € 69,50 € 120,50 € 160,50
9 trainingen van 90 minuten € 74,50 € 132,00 € 177,00

Klik hier voor meer informatie over trainingen. 

Wil je weten in welke categorie je valt? Kijk dan op deze pagina van het USC.

Lid worden als niet-student
Chip & Charge is een studenten tennis- en padelvereniging, maar biedt beperkt de mogelijkheid om als niet-student lid te worden. Voor studenten aan een universiteit of de Hogeschool van Amsterdam is het lidmaatschap het goedkoopst en studenten van andere hogescholen krijgen ook een aanzienlijke korting.

Omdat we verplicht zijn 80% student-leden te hebben en we onze ware aard niet willen verloochenen, is het voor niet-studenten niet mogelijk je direct op het tennispark in te schrijven.

Mocht je hieronder vallen en van mening zijn dat Chip & Charge wel de ideale vereniging voor je is (bijvoorbeeld omdat je al jaren lid bent, of omdat je net ergens anders afgestuurd bent en daar bij een studententennisvereniging lid bent geweest, of omdat je je gewoon echt nog student voelt) stuur dan een mail met je motivatie naar het bestuur: bestuur@chipencharge.nl

Opzeggen
Mocht je niet langer lid willen zijn van A.S.T.P.V. Chip & Charge dan hoeft hiervoor geen schriftelijke opzegging voor worden opgesteld door een lid. Het abonnement loopt automatisch af op de laatste dag van augustus. Verlenging van het abonnement gebeurt door herinschrijving aan de balie bij het USC (hier laat je je nieuwe bewijs van inschrijving zien) door direct te betalen. 

Als oud lid kun je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen Chip & Charge door lid te worden van Chip Oudt! Als lid van Chip Oudt kun je deelnemen aan niet tennisgerelateerde Chip & Charge activiteiten, ontvang je de spinservice en infomail en heb je toegang tot extranet. Wil je lid worden van Chip Oudt? Stuur dan een mail naar bestuur@chipencharge.nl

Meer info
Als je behoefte hebt aan meer informatie, kijk dan bij de contactgegevens hoe je ons kunt bereiken. Verder zijn er op de maandagavond (clubavond vanaf 19:00 op het park) en de woensdagavond (21:00u borrel in Bar Bodega Biblos) altijd leden van het bestuur aanwezig om al je vragen te beantwoorden.