PR-Commissie

Sponsoring is een van de allerbelangrijkste elementen van een (studenten)vereniging: financiële middelen en andere vrijwillige bijdragen zijn een ideale manier om ons als vereniging te kunnen profileren en uit te stralen waarvoor we staan! Het einddoel is om het lidmaatschap van Chip & Charge voor de leden nog leuker te maken, door na te denken over wat Chip kan betekenen voor andere partijen en dat op de juiste manier duidelijk te maken bij eventuele nieuwe sponsoren. Een ander belangrijk onderdeel is het onderhouden van relaties: we zullen sponsorborrels organiseren, bedrijven bezoeken en ervoor zorgen dat beide partijen gelukkig worden van de overeenkomsten.

Het gaat niet alleen om het regelen van zo veel mogelijk geld bij zo veel mogelijk sponsors. In deze commissie heb je de vrijheid om out of alle boxen te denken die je maar kunt verzinnen; of het nu om goedkoper bier, samenwerkingsverbanden met (meer) andere verenigingen of carrièregerichte evenementen gaat, niets is te gek of irrelevant. Het belangrijkste element wat je moet bezitten is een enorme drive om er in één jaar zo veel mogelijk uit te slepen bij sponsoren op een zo creatief mogelijke manier!

Als je nog vragen en/of opmerkingen over de PR-commissie hebt, kun je altijd Ben Aranovich een berichtje sturen (externezaken@chipencharge.nl) of een van de andere bestuursleden/commissieleden aanschieten!

PR commissie 2018 | 2019
Ben Aranovich | Voorzitter
Vincent Hoffmans
Maarten van Gennip
Pien de Laat
Anna Kostiouk 

De pr-commissie is te bereiken via pr@chipencharge.nl