Liftwedstrijdcommissie

Liftcommissie

Je bent de snelste met de liftwedstrijd van Chip & Charge en wat win je dan?... Juist, je wordt de nieuwe liftcommissie. Blijkbaar een grote eer als je het positief bekijkt. En het is gelijk een uitschakeling van de beste spelers voor het komende jaar uiteraard, wij snappen het wel.

Het voorstellen van Tom Dietz is natuurlijk niet nodig. Hij is zo ongeveer een fossiel binnen Chip & Charge maar voor de mensen die hem nog niet kennen, of hem juist te goed kennen, hierbij een algemeen praatje over deze blonde man. Tom is dus al minstens 100 jaar lid, tennist als een ware pro en maakt dit jaar zijn master Biomedische Wetenschappen af. Naast tennis is zijn talent cheesecake-bakken en zijn Fantasyfilms zijn favoriet.

Janine is wat onbekender maar daarentegen wel een stuk wijzer, aangezien zij al lang en breed is afgestudeerd. Haar tennistalent is minder groot maar haar enthousiasme is des te meer aanwezig. Van uitgebreid tafelen en spelletjes spelen geniet zij maar ook voor een goed feestje is zij zeker wel te porren.

Al met al zijn wij dus een goede combinatie om voor jullie het meest leuke, mooie en gekke weekend van het jaar te organiseren. Want zeg nou zelf, met zo’n liftwedstrijd, dan kom je nog eens ergens!

Liftcommissie 2016 | 2017
Janine Smit & Tom DietzDe liftcommissie is te bereiken via liften@chipencharge.nl