ExCie

Chip & Charge gaat op bezoek bij de volgende proftoernooien:

ABN AMRO

Het ABN-AMRO World Tennis Tournament vindt zoals ieder jaar plaats in Ahoy Rotterdam. Ook dit jaar zal Chip hier, samen met vele studententennisverenigingen uit heel Nederland, op 15 februari massaal naar afreizen om de spelers aan te moedigen en te genieten van twee mooie wedstrijden. Er staan wat prachtige namen onder de deelnemers. Zo zullen o.a. Nick Kyrgios, Alexander Zverev en titelverdediger Jo-Wilfried Tsonga er dit jaar bij zijn. Omdat we natuurlijk echte studenten zijn, zullen we beginnen met een borrel in Ahoy. Vervolgens zullen we de avondwedstrijden bijwonen om na afloop met z’n allen een groot feest neer te zetten in één van Rotterdams gezelligste kroegen.

Davis Cup

Helaas valt de Davis Cup dit jaar tijdens het geweldige Winter OT van Chip. We zullen daarom niet afreizen naar de Franse alpen om onze mannen aan te aan te moedigen.

Roland Garros

Samen met zusterverenigingen Fellenoord and Veracket verzorgt Chip & Charge ook in 2017 weer een reisje richting Parijs. Het zal je aan niks ontbreken wat het reisje naar misschien wel het mooiste tennistoernooi wat er bestaat.
is inclusief tickets, overnachting en busreis! Oefen je ‘Bonjour’ en ‘Ca va’ dus maar vast, voordat je in Parijs zit!.

ExCie 2017 | 2018
Renée Oldenkamp | Voorzitter
Jasper Roozee
Eva Pots
Diede Kraaij

De ExCie is te bereiken via excie@chipencharge.nl