Chip-Oudt

Terwijl je achter je laptopje zit en je je vijf dagen per week een ongans werkt, denk je met weemoed terug aan die mooie Chip & Charge tijd: Drankjes in de Gieter/Biblos, weekendjes liften, toernooitjes op de club, competitie, barbecueën, open toernooi en alle mooie feestavonden. Wat was het een top tijd!

Maar na een aantal jaren komt er dan toch echt een einde aan: Je gaat naar een andere tennisvereniging en het leven wordt een stuk serieuzer. Kon je nog maar een paar keer per jaar terug naar die gezelligheid. Bovendien ben je reuze benieuwd of die twee nog bij elkaar zijn, en of het met die andere nog goed gekomen is. Waar zou iedereen terecht zijn gekomen? Je wilt best nog wel eens een biertje met ze drinken. Kon dat nog maar een keer….

En dat kan: Chip Oudt, de reünisten club van Chip & Charge!

Deze club is opgericht voor alle oud-leden van Chip & Charge om een paar keer per jaar weer even bij elkaar te komen. Gewoon weer even een toernooitje spelen of een biertje drinken. Voor € 20,- ben je al lid en kun je deelnemen aan de vier activiteiten die per jaar georganiseerd worden. Afgelopen februari hebben we ons eerste toernooitje gespeeld en het was een groot succes! De volgende activiteit staat voor vrijdag 21 mei in de agenda. Dus als je je voor die tijd bij Chip Oudt aanmeldt, kun je deze borrel nog mooi even meepikken.

Nog even kort op een rijtje wat Chip Oudt jou te bieden heeft:

- Deelname aan niet tennisgerelateerde Chip & Charge activiteiten
- Ontvangst van Chip Oudt nieuwsbrief
- Speciaal Chip Oudt georganiseerde activiteiten

Wil je oude tennisvrienden blijven zien? Wil je je Chip & Charge netwerk behouden? Kun je nog niet zonder de gezelligheid? Word dan lid van Chip Oudt! Meld je aan via onze website: Chipoudt.nl Ook voor vragen en ideeën staat deze e-mailbox altijd open!