Onofficiële toernooitjes

Onofficiële Toernooitjes

Gedurende het jaar worden er een aantal tennis en padel toernooitjes op het park gehouden. Deze toernooien zijn onofficieel en hebben geen invloed op de KNLTB rating van deelnemers. Leden krijgen de kans om met elkaar een balletje te slaan maar ook zijn er toernooien zoals het Amsterdamse Studenten Tennis en Padel Toernooi, en het Familietoernooi waarbij externe welkom zijn.

ONV-toernooi

Het Oud- en Nieuw Verenigd (ONV) toernooi vind aan het begin van het jaar plaats. De eerstejaars Chippers zullen kennismaken met de ouderejaars tijdens een gezellig tennis en padel toernooitje. Dit gaat natuurlijk ook samen met gezelligheid en een feestje.

Amsterdamse Studenten Tennis en Padel Toernooi (ASTPT)

Het ASTPToernooi is open voor alle studenten van Amsterdam. Er worden dubbel en mix wedstrijden gespeeld waarbij spelers van verschillende niveaus samen kunnen spelen. Je kan dus een balletje komen slaan samen met je huisgenoot die misschien nog nooit eerder een tennisracket aan heeft geraakt of juist met je studievriend die al kon tennissen toen hij nog in wieg lag.

Oliebollennachttoernooi

Ieder jaar toosten wij op het park op een goed nieuw jaar. Daarbij worden zowel tennis als padel wedstrijdjes gespeeld. Ook wordt ieder uur het glas geheven om te prooten op het nieuwe jaar. Na de wedstrijden is er natuurlijk een feestje tot in de late uurtjes.

Vriendjes en Vriendinnetjes dag

Dit is de kans om jouw vrienden de sfeer van Chip & Charge te laten proeven. Chippers nemen hun vrienden mee naar het park om eerst een paar wedstrijdjes te spelen om daarna een feestje te bouwen.

Familietoernooi

Samen met je broer, vader, moeder, tante, oma of een ander familielid schitteren op de tennisbaan? Dat kan tijdens het Familietoernooi. Laat je familie zien waar en met wie je zoveel tennisplezier beleeft!

  • Onofficiële toernooitjes

Wanneer gooi jij een balletje op?

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij A.S.T.P.V. Chip & Charge? Schrijf je dan snel in! Dit kan online of gewoon aan de balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum.