Tennis

Alhoewel je het door alle overige activiteiten soms bijna zou vergeten, is Chip & Charge voor alles toch een tennis-vereniging. Chip & Charge pacht het USC-tennispark met 8 plexipave-banen, waarvan 4 banen semi-overdekt. Op dit gedeelte van de website vind je alles wat Chip & Charge op tennisgebied te bieden heeft. Kijk ook eens op de activiteiten-kalender voor tennis-activiteiten of in het foto-album!

Training
In samenwerking met het USC wordt speciaal voor Chip & Charge-leden de C&C-training aangeboden. Op deze pagina vind je alle informatie, indelingen en inschrijfformulieren.

Competitie
Chip & Charge is bijzonder actief in verschillende KNLTB-competities; in de voorjaars- en winterbuitencompetitie strijden we momenteel met 40 teams, en het aantal deelnemers stijgt nog elk jaar.

Via de website kun je alle nodige informatie krijgen, alle uitslagen en je eigen spelersprofiel bijhouden en je inschrijven voor komende competities.

Interne competitie
Er wordt naast de KNLTB-competitie ook interne competitie georganiseerd waarbij chippers onderling de strijd aangaan op zeven dinsdagavonden tijdens het voorjaar. 

Clubkampioenschappen
Natuurlijk hebben we ook onze eigen clubkampioenschappen. Zodra de zomer nadert zul je op de pagina Tennis, onder Toernooitjes alle informatie aantreffen.

Toernooitjes
Gedurende het jaar worden er een aantal toernooitjes op het park gehouden.

- Integratietoernooi (voorheen het ONV-toernooi genoemd):  
- Amsterdamse Studenten Tennistoernooi (ASTT)
- Oliebollennachttoernooi
- Vriendjes en Vriendinnetjes dag
- Clubkampioenschappen
- Familietoernooi

Externe verenigingen
Chip & Charge heeft twee zusterverenigingen: E.S.T. Fellenoord in Eindhoven en T.C. Veracket in Groningen. Gedurende het jaar zijn er meerdere gezamelijke activiteiten waaronder gala's, wintersport, Roland Garros, de Veracket Cup, Open Toernooien waar wij als Chip & Charge aan deelnemen.

Open Toernooi
Sinds 2003 heeft Chip & Charge haar eigen Open Toernooi welke elk jaar in augustus plaatsvindt (week 33). Iedereen die lid is van de KNLTB in de categorieën dubbel, mix en enkel van speelsterkte 3 t/m 8. Negen dagen lang zal er op het park getennist worden maar bovenal zal er heeeeeel veel gefeest worden. Traditiegetrouw zal er op de woensdagavond een biercantus georganiseerd worden, op donderdag varen we door de Amsterdamse grachten en daarna is er een schuimparty, op vrijdag en zaterdag is er een DJ geregeld.

Naast het Zomer Open Toernooi is er sinds 2015 ook een Winter Open Toernooi, wat in februari georganiseerd wordt. Aangezien het Open Toernooi na de voorjaarscompetitie het grootste evenement van het jaar is, staat de overige informatie in een apart gedeelte op de site onder: "Open Toernooi".