Tennis

Alhoewel je het door alle overige activiteiten soms bijna zou vergeten, is Chip & Charge toch een tennisvereniging. Chip & Charge pacht het USC-tennispark met 8 plexipave-banen, waarvan 4 banen semi-overdekt. Op dit gedeelte van de website vind je alles wat Chip & Charge op tennisgebied te bieden heeft. Kijk ook eens op de activiteitenkalender voor tennisactiviteiten of in het fotoalbum!

Training
In samenwerking met het USC wordt speciaal voor Chip & Charge-leden de C&C-training aangeboden. Op deze pagina vind je alle informatie, indelingen en inschrijfformulieren.

Competitie
Chip & Charge is bijzonder actief in verschillende KNLTB-competities; in de voorjaars- en najaarscompetitie strijden we momenteel met ruim 40 teams, en het aantal deelnemers stijgt nog elk jaar.

Via de website van KNLTB kun je alle nodige informatie krijgen, alle uitslagen zien, je eigen spelersprofiel bijhouden en je inschrijven voor komende competities.

Interne competitie
Er wordt naast de KNLTB-competitie ook interne competitie georganiseerd waarbij chippers onderling de strijd aangaan op vijf zondagen tijdens het najaar/de winter. 

Clubkampioenschappen
Natuurlijk hebben we ook onze eigen clubkampioenschappen. Dit vindt plaats in de eerste week van juli! Zodra de zomer nadert zul je op de pagina Tennis, onder Toernooitjes alle informatie aantreffen.

Toernooitjes
Gedurende het jaar worden er een aantal toernooitjes op het park gehouden.

- ONV-toernooi
- Amsterdamse Studenten Tennistoernooi (ASTT)
- Oliebollennachttoernooi
- Vriendjes en Vriendinnetjes dag
- Clubkampioenschappen
- Familietoernooi

Externe verenigingen
Chip & Charge heeft drie zusterverenigingen: E.S.T. Fellenoord in Eindhoven, T.C. Veracket in Groningen en M.S.T.V. Stennis in Maastricht. Gedurende het jaar zijn er meerdere gezamelijke activiteiten waaronder gala's, wintersport, Roland Garros, de Game Cup en Open Toernooien waar wij als Chip & Charge aan deelnemen.

Open Toernooi
Sinds 2003 heeft Chip & Charge haar eigen Open Toernooi dat elk jaar in augustus plaatsvindt (week 33). Iedereen die lid is van de KNLTB, kan meedoen in de categorieën dubbel, mix en enkel van speelsterkte 3 t/m 8. Negen dagen lang zal er op het park getennist worden maar bovenal zal er heeeeeel veel gefeest worden. Traditiegetrouw zal er op de woensdagavond een biercantus georganiseerd worden, op donderdag varen we door de Amsterdamse grachten met aansluitend een feest op de club, op vrijdag en zaterdag is er een DJ geregeld.

Naast het Zomer Open Toernooi is er sinds 2015 ook een Winter Open Toernooi, dat in februari georganiseerd wordt. Aangezien het Open Toernooi na de voorjaarscompetitie het grootste evenement van het jaar is, staat de overige informatie in een apart gedeelte op de site onder: "Open Toernooi".