Sponsor worden?

Sponsor worden?

A.S.T.P.V. Chip & Charge is een actieve en snel groeiende studenten tennis- en padelvereniging in Amsterdam met een net zo snel toenemende naamsbekendheid. Chip & Charge telt inmiddels ruim 300 leden die naast sportieve uitdaging ook heel veel gezelligheid vinden bij onze vereniging. Ieder lid kan bij ons een eigen balans vinden tussen sportiviteit en gezelligheid.
Onze leden nemen deel aan veel toernooien door het hele land en verschillende tennis- en padelcompetities van de KNLTB (zowel in de zomer als in de winter). In totaal hebben wij meer dan 40 teams, wat ervoor zorgt dat Chip & Charge een bekende naam is binnen en buiten Amsterdam. Ons jaarlijkse winter en zomer open toernooi zijn de drukst bezochte toernooien van de regio. Dagelijks worden veel activiteiten georganiseerd tijdens deze toernooien en zijn er wedstrijden waar deelnemers uit het hele land op af komen. Ook hebben wij goede banden met studententennisverenigingen in alle Nederlandse studentensteden. Dit zorgt voor veel leuke uitwisselingen.
Een hoogtepunt dit jaar is het NSK Tennis 2020. Ieder jaar wordt het Nationaal Studenten Kampioenschap Tennis (waar NSK voor staat) in een andere studentenstad georganiseerd. Na vele jaren is Amsterdam eindelijk weer aan de beurt. Het NSK wordt een grandioos spektakel en vindt plaats van 29 april tot en met 3 mei.

Samenwerking
Wilt u als partner geassocieerd worden met sportieve gezelligheid en een bruisend publiek? Dan is een samenwerking met Chip & Charge zeker aan te raden! Deze samenwerking kan plaatsvinden op verschillende niveaus: van financiële sponsoring tot diensten in natura. Wij kunnen u niet alleen exposure bieden bij verschillende doelgroepen, maar ook recruitment-mogelijkheden bij een ambitieuze groep young professionals uit iedere studierichting!

Contact
Anna Kostiouk
Externe zaken | Bestuur A.S.T.P.V. Chip & Charge
E: pr@chipencharge.nl

  • Sponsor worden?

Wanneer gooi jij een balletje op?

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij A.S.T.P.V. Chip & Charge? Schrijf je dan snel in! Dit kan online of gewoon aan de balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum.