Sponsor worden?

Sponsoren: Sponsor worden?

Sponsor worden?

A.S.T.P. V. Chip & Charge is een actieve en snelgroeiende studenten tennisvereniging in Amsterdam met een even zo snel toenemende naamsbekendheid. Inmiddels telt Chip & Charge ruim 300 leden die zowel gezelligheid als sportieve uitdaging vinden bij onze vereniging.

De participatie van onze leden aan vele toernooien in het land en aan de verschillende KNLTB competities (zowel in zomer als winter) met in totaal bijna 40 teams, zorgen ervoor dat Chip & Charge een bekende naam in en buiten Amsterdam is. Ons jaarlijkse Open Toernooi is elk jaar het drukst bezochte toernooi van de regio. Dagelijks zijn er veel activiteiten en wedstrijden waar deelnemers uit het hele land op afkomen.

Samenwerking
Wilt u als partner geassocieerd worden met sportieve gezelligheid en een bruisend publiek? Dan is een samenwerking met Chip & Charge zeker aan te raden! Deze samenwerking kan plaatshebben op verschillende niveaus: van sponsoring tot diensten in natura. Wij kunnen u niet alleen exposure bieden bij verschillende doelgroepen, maar ook recruitment-mogelijkheden bij een ambitieuze groep young professionals uit iedere studierichting!

Contact
Anna Kostiouk
Externe zaken | Bestuur A.S.T.P.V. Chip & Charge
E: pr@chipencharge.nl

  • Sponsor worden?

Wanneer gooi jij een balletje op?

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij A.S.T.P.V. Chip & Charge? Schrijf je dan snel in! Dit kan online of gewoon aan de balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum.