Word sponsor van Chip & Charge

A.S.T.V. Chip & Charge is een actieve en snelgroeiende studenten tennisvereniging in Amsterdam met een even zo snel toenemende naamsbekendheid. Inmiddels telt Chip & Charge ruim 300 leden die zowel gezelligheid als sportieve uitdaging vinden bij onze vereniging.

Onze aanwezigheid bij Davis Cup ontmoetingen, Roland Garros en het ABN AMRO Toernooi, de participatie van onze leden aan vele toernooien in het land en aan de verschillende KNLTB competities (zowel in zomer als winter) met in totaal bijna 40 teams, zorgen ervoor dat Chip & Charge een bekende naam in en buiten Amsterdam is. Ons jaarlijkse Open Toernooi is elk jaar het drukst bezochte toernooi van de regio. Dagelijks zijn er veel activiteiten en wedstrijden waar deelnemers uit het hele land op afkomen.

Samenwerking
Wilt u als partner geassocieerd worden met sportieve gezelligheid en een bruisend publiek? Dan is een samenwerking met Chip & Charge zeker aan te raden! Deze samenwerking kan plaatshebben op verschillende niveaus: van sponsoring tot diensten in natura. Wij kunnen u niet alleen exposure bieden bij verschillende doelgroepen, maar ook recruitment-mogelijkheden bij een ambitieuze groep young professionals uit iedere studierichting! 

We hebben twee sponsorbrochures ontwikkeld. In de eerste wordt in een snelle en duidelijke manier A.S.T.V. Chip & Charge geïntroduceerd, in de uitgebreidere versie staat gedetailleerdere informatie over de inhoudelijke mogelijkheden van sponsoring en indicatieve prijzen. 

Heeft u interesse, vragen, of zelf ideeën voor een samenwerking? Dan horen wij dat natuurlijk graag!

f/files/download?f=sponsorbrochures/sponsorbrochure-officieel-groot.pdf

f/files/download?f=sponsorbrochures/sponsorbrochure-officieel-klein.pdf

Contact
Vincent Hoffmans 
Externe zaken | Bestuur A.S.T.V. Chip & Charge
T: +31642130026
E: pr@chipencharge.nl

PR-Commissie