USC

USC

Chip & Charge is gevestigd op het USC tennispark te Watergraafsmeer. Het USC is al ruim 30 jaar het sportcentrum voor studenten van de HvA en UvA en anderen die graag bij het USC willen sporten. Het USC is verbonden aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en is al jarenlang een grote en belangrijke sponsor van Chip & Charge, waardoor de contributie en het tarief van de trainingen zo laag mogelijk kunnen worden gehouden.

Op het tennispark is Arjan Petersen, de parkbeheerder en tevens manager tenniszaken. De baliemedewerkers van het tennispark zijn: Anna Kostiouk, Jim van Nieuwkerk, Ben Aranovich en Renée Oldenkamp. Bij hen kun je terecht om je in te schrijven voor lidmaatschap van Chip & Charge, een baan te reserveren, en met alles wat je maar wilt weten omtrent het tennispark, trainingen etc.

USC balie Chip & Charge, Radioweg 80

Maandag t/m donderdag 17:00 - 22:00 uur
Vrijdag: 17:00 - 20:00 uur

USC balie Universum (hoofdvestiging USC), Science Park 306

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 23:00 uur
Zaterdag en zondag 09:00 - 21:00 uur

Contact USC

Telefoon: 020-5258932
E-mail: usc@uscsport.nl
Website: https://usc.uva.nl/sport/tennis

  • USC

Wanneer gooi jij een balletje op?

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij A.S.T.P.V. Chip & Charge? Schrijf je dan snel in! Dit kan online of gewoon aan de balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum.