Informatie voor nieuwe leden

Informatie voor nieuwe Leden

Over Chip & Charge

Chip & Charge is een van de leukste studenten sportverenigingen in Amsterdam. Sinds 1998 bieden wij een mooie combinatie van tennis en gezelligheid aan onze leden aan. Sinds juli 2019 zijn we niet alleen de studenten tennisvereniging meer, maar zelfs de studenten tennis én padel vereniging. Chip & Charge, in de volksmond ook wel 'Chip' genoemd, biedt veel verschillende soorten activiteiten, zowel tennis- als gezelligheid gerelateerd:

 • Toernooien
 • Traingen
 • Competities (intern & extern)
 • Iedere woensdagavond borrel vlakbij Leidseplein
 • Maandag clubavonden (ongeveer eens per maand)
 • Wintersport
 • Gala
 • En heel veel feestjes

Lid worden bij Chip & Charge?

Wil jij lid worden van de leukste studenten tennis- en padelvereniging van Amsterdan? Dat kan! Inschrijven kan online of bij de balie op het tennispark. Om je inschrijving middels een vingerscan definitief te maken dien je langs de balie op het tennispark te gaan (Radioweg 80). De balie is geopend van maandag tot en met donderdag van 17:00-21:00. Gedurende de zomervakantie (juli en augustus) is de balie op het tennispark geopend van 16.00-18.00 uur behalve de eerste drie weken van augustus. De eerste drie weken van augustus kun je terecht op het Universum, Science Park 306, om je in te schrijven. De openingstijden van het Universum zijn maandag t/m vrijdag 08:00-22:00 en zaterdag en zondag 10:00-17:00. Vergeet ook niet een Chip account aan te maken op de website. Je ontvangt je inloggegevens van ons, waarmee je kunt inloggen op de site om je aan te melden voor activiteiten.
Kijk voor de tarieven en de inhoud van het Chip & Charge lidmaatschap hieronder.

Het lidmaatschap van Chip omvat de volgende zaken:

 • Een vrijspeelabbonement voor USC Tennis, hiermee kan je op ieder moment tennissen, zowel binnen als buiten. Het is hiermee ook mogelijk om online een baan te reserveren
 • Een vrijspeelabbonement voor USC Padel, hiermee kan je op ieder moment padellen. Het is hiermee ook mogelijk om online een baan te reserveren
 • Lidmaatschap bij de KNTLB, deze geeft jouw het recht om deel te nemen aan landelijke en regionale competities en om deel te nemen aan open toernooien.
 • Lidmaatschap bij Chip & Charge, zodat je deel kan nemen aan al onze activiteiten

Prijzen 2020.PNG
Klik hier voor uitleg over de verschillende categoriën.

Wil je Chip beter leren kennen?

Ben jij nou enthousiast geworden over Chip? Kom gerust een keertje langs om sfeer te proeven en te zien hoe leuk de vereniging is. De introductieperiode vindt vooral plaats in september en oktober van ieder jaar. In de introductieperiode hebben wij iedere maandag een open clubavond bij ons op het park, eet onze introductiecommissie met potentiele eerstejaars voor de borrel op woensdag, waarna ze naar de borrel in de Biblos komen én hebben wij een fantastisch introductieweekend. Buiten deze introductieperiode is het ook mogelijk om lid te worden, we hebben nog een aantal andere open clubavonden gedurende het jaar én je kan altijd langskomen op een maandagavond bij ons op het park of op een woensdag in de Biblos. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd een mail sturen naar introductie@chipencharge.nl

Open clubavonden
De hele maand september worden er op maandag Open Clubavonden georganiseerd vanaf 18.00 uur. Iedereen is welkom!
Tijdens deze avonden wordt er getennist, maar zijn er naast de baan ook verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld verschillende bierspellen. We sluiten deze avonden vaak af met een gezellig feestje.

Op deze maandagen is het ook vaak mogelijk om gezellig een hapje mee te eten. De kookcommissie zal een maaltijd voor jullie bereiden (kosten: 3 euro). Het eten staat vaak rond 19 uur klaar. Daarnaast is de bar natuurlijk de hele avond open zodat we jullie kunnen voorzien van voldoende biertjes! Of je nou al jaren tennis speelt of er nog geen bal van kunt: kom een keertje gezellig langs om de sfeer te proeven!

Activiteiten voor nieuwe leden

Voor onze nieuwe leden hebben we in het begin van het jaar (september & oktober) verschillende activiteiten om elkaar beter te leren kennen.

Introductieweekend
Wil je Chip & Charge, alle nieuwe en oude leden écht beter leren kennen? Kom dan met ons meefeesten op het introductieweekend. Waar we heen gaan is nog een verrassing maar het belooft een topweekend te worden. Het volgende introductieweekend vind plaats in het najaar van 2020.
Waar: Nog geheim!
Wanneer: 2,3 en 4 oktober 2020
Hoeveel: ongeveer 60 euro (inclusief eten, drinken, slapen, gezelligheid, (thema)feesten en veel activiteiten)
Oud-leden zijn vanaf zaterdagavond welkom voor €15,-.

Opgeven voor het introductieweekend kan via de Chip & Charge site of bij de leden van de introductiecommissie.

Nieuwe ledenetentje
Eind oktober organiseert de activiteitencommissie voor alle nieuwe leden een etentje in een gezellig restaurant in Amsterdam, om elkaar beter te leren kennen. Kosten zullen rond de €15,- zijn. Daarna is het tijd de wekelijkse borrel onze stamkroeg, de Biblos!

Opgeven voor het nieuwe ledenetentje kan via de Chip & Charge site.

Papa & mama etentjes
Gedurende het hele najaar zullen er op een aantal woensdagen etentjes worden georganiseerd bij papa's & mama's thuis. De nieuwe (en oude) leden kunnen elkaar beter leren kennen en gaan naderhand samen naar de borrel!

Oud en Nieuw-verenigd (ONV)
Begin november organiseert de toernooicommissie het ONV-toernooi. Tijdens dit toernooi zullen nieuwe en oude leden samen wedstrijden spelen waarbij alle niveaus worden gemixt. Het is een leuke, sportieve manier om andere leden te leren kennen en erna is er uiteraard de ruimte om samen wat biertjes te drinken!

Inschrijven
Ben jij enthousiast en wil je lid worden? HIER kan je je gelijk inschrijven. Het lidmaatschap moet betaald worden via de website van het USC. Kies op de USC website reschtboven in het scrollmenu het Chip & Charge lidmaatschap. Na de betaling en het aanvragen van een persoonlijke Chip account dien je wel nog een keer langs te komen bij de USC balie op de vereniging of bij het Universum om je vingerafdruk op te laten slaan zodat je hiermee het hele jaar door het tennispark en ons clubhuis kunt betreden. Ook kun je de volledige inschrijving op de op de club doen, van ma t/m do tussen 17.00 tot 21.00 uur. Je kan je ook inschrijven voor Chip & Charge bij het Universum (USC op Science Park). Op ma-vr: 08.30 tot 22.00 uur en zaterdag en zondag: 10.00 tot 16.00 uur.

Wil je ons alvast een beetje beter leren kennen? Klik dan HIER. Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd bereiken via introductie@chipencharge.nl of lees het introductieboekje door voor wat extra informatie over Chip & Charge!

 • Informatie voor nieuwe leden

Wanneer gooi jij een balletje op?

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij A.S.T.P.V. Chip & Charge? Schrijf je dan snel in! Dit kan online of gewoon aan de balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum.