Grafico

Grafische Commissie

Stel de lens scherp en leg alle gebeurtenissen van Chip vast. Geen kip weet precies meer wat er de vorige avond ook alweer gebeurd is, maar gelukkig hebben we altijd de foto’s nog! Om de leden zo enthousiast mogelijk te maken voor alle leuke activiteiten op Chip, heeft de grafische commissie hier een belangrijke rol in dit jaar! Jullie maken met behulp van Photoshop de mooiste posters om de activiteiten van Chip te promoten, tijdens de activiteiten maken jullie de leukste kiekjes en na elke activiteit zorgen jullie voor leuke (foto)herinneringen op de Chipsite! We zoeken hier naar 2 fanatiekelingen die het leuk lijkt om met Photoshop te werken en 3 fanatiekelingen die hun hand er niet voor omdraaien om alle kiekjes vast te leggen op de legendarische Chip-avonden.

Dus hou jij ervan om op een avondje alle mooie momenten vast te leggen op de gevoelige plaat? Ben jij een getrainde photoshop gebruiker? Of wil je dit graag aankomend jaar leren? Dan is de Grafico de commissie voor jou!

Grafico 2019 | 2020
Sophie Rijkenberg | Voorzitter
Juliette Oprinsen
Karen Nieuwenhuizen
Roos Verleg

De Grafico is te bereiken op grafico@chipencharge.nl.

  • Grafico

Wanneer gooi jij een balletje op?

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij A.S.T.P.V. Chip & Charge? Schrijf je dan snel in! Dit kan online of gewoon aan de balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum.