Nieuws

Introductieperiode op Chip & Charge!

Bestuur Lamens

Hé student,

Lijkt het jou leuk om komend jaar lid te worden van de leukste studenten tennis- en padelvereniging van Amsterdam? Kom dan een keer langs!

Iedere maandag in september is er een Open Clubavond
Deze avonden beginnen rond 18.30u, je kunt mee eten (€3) om 19u en daarna tennissen, padellen, beerpongen, stressmexxen, spelletjes doen en natuurlijk alle andere leuke (nieuwe) leden leren kennen! Via Facebook vind je alle informatie over de avonden, zet je jezelf op aanwezig en neem al je vrienden en huisgenoten mee voor een goed begin van de week met een leuk feestje: https://www.facebook.com/events/372045003490150/

Tijdens deze avonden is het ook mogelijk om meteen lid te worden, dat kan aan de balie van het USC.

Introductieweekend 4-6 oktober
Wil je Chip & Charge, alle nieuwe en oude leden écht beter leren kennen? Kom dan met ons meefeesten op het introductieweekend. Waar we heen gaan is nog een verrassing maar het belooft een topweekend te worden.
Waar: Nog geheim!
Wanneer: 4, 5 en 6 oktober
Hoeveel: ongeveer 60 euro (inclusief eten, drinken, slapen, gezelligheid, (thema)feesten en veel activiteiten)

Wil je ons alvast een beetje beter leren kennen? Klik dan HIER. Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd bereiken via introductie@chipencharge.nl of lees het introductieboekje door voor wat extra informatie over Chip & Charge!