Nieuws

Periode van rouw op Chip & Charge

Bestuur Lamens

Met grote droefenis hebben wij vernomen dat zaterdag 27 oktober Tim Anker door een verkeersongeval om het leven is gekomen. Het bestuur condoleert de familie en naasten van Tim en wenst hen enorm veel sterkte de komende tijd.

In verband met het overlijden van Tim hebben wij een periode van rouw ingesteld. Tot en met woensdagavond 31 oktober vinden er geen trainingen van Chip & Charge plaats. De almanakuitreiking van woensdagavond wordt verplaatst naar een nader te bepalen moment. Aankomend weekend zal ook het ONV-toernooi worden geannuleerd. Dit wordt verplaatst naar 10 november. De inhaalwedstrijden van de najaarscompetitie zullen dit weekend wel gespeeld worden.

We wensen ook alle leden veel sterkte met het verlies van Tim, het raakt ons als vereniging diep.

Bestuur der A.S.T.V. Chip & Charge,

Luuk Lamens, Jacqueline Kamps, Niek Jacobsen, Naomi Aserraf, Teddy van der Veen en Ben Aranovich