Nieuws

Geïnteresseerd in Chip & Charge? Kom langs!

Introductiecommissie

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij dé studententennisvereniging van Amsterdam? 

Nog nooit een racket in je hand gehad en lijkt het je leuk om dit een keer te proberen? Of heb je al jaren tenniservaring en ben je op zoek naar nieuwe (studenten)tennisvereniging? Dan is dit DE gelegenheid om kennis te maken met Chip & Charge! 

 Wil je meer weten over onze vereniging? Chip & Charge is te vinden op de Uva intréeweek & de VU ideeweek, dus kom gezellig langs om een praatje met ons te maken! Tijdens de intréeweek ben je ook van harte welkom op ons Open Feest op 30 Augustus. Hint: een pitcher kost slechts 5 euro als je een bandje hebt! 

 

Hiernaast kun je de hele maand september op de maandag komen naar de Chip & Charge open racket avonden om kennis te maken met zowel nieuwe als oude leden, een balletje te slaan, en vervolgens met zijn allen de tent af te breken in ons gezellige clubhuis!
Om 19.00h kan er meegegeten worden om een bodem te leggen voor de rest van de avond! Opgeven voor het eten kan via een kort mailtje naar introductie@chipencharge.nl. Vanaf 20.00h begint de racketavond dan echt, hier hoef je je NIET voor op te geven, kom gewoon langs! Naast dat er getennist kan worden, is er ook genoeg mogelijkheid om de bar nat te gooien, beerpong te spelen en al je vragen te stellen aan huidige leden, de introductiecommissie of het bestuur.

Mocht je onverhoopt niet kunnen op de maandagavond, of is de maandagavond je juist erg goed bevallen en wil je meer Chip? Kom dan vooral langs op onze wekelijkse borrel! Iedere woensdag staat vanaf 21.00h het bier koud in onze stamkroeg de Biblos op het Leidseplein (schuin tegenover de Melkweg)!

Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Voor al je vragen kan je mailen naar introductie@chipencharge.nl of bestuur@chipencharge.nl.
 
Wil je je meteen inschrijven? Druk dan HIER!