Nieuws

Chip&Charge OT

OT-cie

Lieve tennissers,

Wil jij ook graag een weekje op vakantie? Lekker genieten van jacuzzi’s, Corona’s en prachtige lichamen? Kom dan 12 t/m 20 augustus naar Radioweg 80, waar je direct een vakantiegevoel zal krijgen, zonder dat je in een vliegtuig hoeft te stappen! Dan is namelijk de week waar heel tennissend Nederland op heeft gewacht! Niets minder dan het Chip & Charge Open Toernooi 2017 vindt dan namelijk plaats! Een week vol zon, alcohol, weinig kleding en dit jaar zelfs een spectaculaire 2 categorie waarin men in de HE zal strijden voor de hoofdprijs van 250 euro cash!! (Op basis van een vol schema van 8)

En dat allemaal in het zomerse thema: ‘Op een onbewoond eiland

Schrijf je nu snel hier in en geniet van alle voordelen tijdens deze grandioze week. Zo zal er woensdagavond een zalige biercantus plaatsvinden, donderdagmiddag de befaamde boottocht door de Amsterdamse grachten, vrijdagavond een te gek themafeest en kan je de hele week ook nog eens genieten van de voorbeeldige Buitenbar! Daarnaast zullen er nog veel meer leuke activiteiten (stonden die padelbanen er vorig jaar ook..?) en ook spannende wedstrijden plaatsvinden. Maar vraag je je af hoe je het gaat redden om bij dit allemaal 24/7 aanwezig te zijn? Wees niet bang, er is een heuse camping aanwezig zodat jij rollend je tent in én uit kan. Zo hoef je je vakantiebubbel niet te verlaten en kan je alles meemaken! Kortom, deze week kun en mag je niet missen als je ook maar iets met tennis of Amsterdam te maken hebt.

Met wie spoel jij aan?!

Check hier het thema:

https://www.facebook.com/OpenToernooiChipenCharge/videos/1308655325908195/

en schrijf je hier in:

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B1E658B5-0145-4136-83FF-1821BD04DED3