Nieuws

Word lid bij A.S.T.V. Chip & Charge!

Bestuur van der Horst

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij de leukste studententennisvereniging van Amsterdam? 

Maandag 15 mei organiseert A.S.T.V. Chip & Charge een open racketavond op de vereniging! Nog nooit een racket in je hand gehad en lijkt het je leuk om dit een keer te proberen? Of heb je al jaren tenniservaring en ben je op zoek naar nieuwe (studenten)tennisvereniging? Dan is dit DE gelegenheid om kennis te maken met Chip & Charge! 

Om 19.00h kan er meegegeten worden om een bodem te leggen voor de rest van de avond! Opgeven voor het eten kan bij via koken@chipencharge.nl of door een appje te sturen naar Thomas Tiel Groenestege  (voorzitter kookcommissie): 0681846164. Vanaf 20.00h begint de racketavond dan echt, hier hoef je je NIET voor op te geven, kom gewoon langs! Naast dat er getennist kan worden, is er ook genoeg mogelijkheid om de bar nat te gooien, bierpong te spelen en al je vragen te stellen saan huidige leden, de introductiecommissie of het bestuur.

Mocht je onverhoopt niet kunnen op de maandagavond of is de maandagavond je erg goed bevallen en wil je meer Chip? Kom dan vooral langs op onze wekelijkse borrel! Iedere woensdag staat vanaf 21.00h het bier koud in onze stamkroeg de Biblos op het Leidseplein!

Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Voor al je vragen kan je mailen naar introductie@chipencharge.nl of bestuur@chipencharge.nl.
 
Wil je je meteen inschrijven? Druk dan HIER!