Nieuws

Familietoernooi 18 juni: neem ze allemaal mee!

Toernooicommissie

Lieve Chippers,

Elk jaar wordt er aan het eind van het jaar het familietoernooi georganiseerd door de toernooicommissie! De ideale gelegenheid om jouw familieleden te laten zien hoe Chip is en samen een wedstrijdje te spelen! Het zal een zaterdagmiddagtoernooi zijn met aansluitend een heerlijk BBQ en borrel. Aanvang zal rond 14.00h zijn. 

Op deze suuuuuuper gezellige dag kan je samen met je ma/pa/broer/zus/neef/nicht/oom/tante/opa/oma dubbelen en zodat zij naast een balletje slaan met hun favo-familielid ook de sfeer kunnen proeven van de gezelligste vereniging van Amsterdam.

Zaterdag 18 juni vindt het familietoernooi plaats. Gooi het in de familie app en blokkeer de dag alvast in alle agenda’s! Meer informatie volgt.

De inschrijving is nu geopend!

XOXO ToernooiCo