Nieuws

 • Introductieperiode op Chip & Charge!

  Bestuur Lamens

  Hé student,

  Lijkt het jou leuk om komend jaar lid te worden van de leukste studenten tennis- en padelvereniging van Amsterdam? Kom dan een keer langs!

  Iedere maandag in september is er een Open Clubavond
  Deze avonden beginnen rond 18.30u, je kunt mee eten (€3) om 19u en daarna tennissen, padellen, beerpongen, stressmexxen, spelletjes doen en natuurlijk alle andere leuke (nieuwe) leden leren kennen! Via Facebook vind je alle informatie over de avonden, zet je jezelf op aanwezig en neem al je vrienden en huisgenoten mee voor een goed begin van de week met een leuk feestje: https://www.facebook.com/events/372045003490150/

  Tijdens deze avonden is het ook mogelijk om meteen lid te worden, dat kan aan de balie van het USC.

  Introductieweekend 4-6 oktober
  Wil je Chip & Charge, alle nieuwe en oude leden écht beter leren kennen? Kom dan met ons meefeesten op het introductieweekend. Waar we heen gaan is nog een verrassing maar het belooft een topweekend te worden.
  Waar: Nog geheim!
  Wanneer: 4, 5 en 6 oktober
  Hoeveel: ongeveer 60 euro (inclusief eten, drinken, slapen, gezelligheid, (thema)feesten en veel activiteiten)

  Wil je ons alvast een beetje beter leren kennen? Klik dan HIER. Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd bereiken via introductie@chipencharge.nl of lees het introductieboekje door voor wat extra informatie over Chip & Charge!

  lees meer
 • Activiteiten komende periode

  Bestuur Lamens

  Ook de komende periode zit weer vol met leuke activiteiten! Hieronder vind je alles, zodat je geen toernooitje of feest hoeft te missen :)

  Juni
  - 1 juni: EIND-COMPETITIEFEEST
  - 1 en 2 juni: Voorjaarscompetitie
  - 8 juni: Gala
  - 14-16 juni: Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) in Amsterdam
  - 17 juni: Open Clubavond
  - 21 juni: BRAK @ Passing Shot Rotterdam
  - 22 juni: Familietoernooi
  - 23 juni: Chip runs the bar @ Biblos
  - 26 juni: Laatste borrel
  - 28-30 juni: Liftweekend

  Juli
  - 1-7 juli: Clubkampioenschappen 
  - 10-14 juli: Fellenoord Open Toernooi in Eindhoven

  Augustus
  - 10-18 augustus: Chip & Charge Open Toernooi
  - 10 augustus: Vriendjes & Vriendinnetjes dag

  lees meer
 • Interne competitie

  ToernooiCie

  De interne competitie is weer begonnen! Als je op lees meer klikt hieronder, kun je de wedstrijdplanning zien! 

  De teams vind je via https://chipencharge.nl/tennis/competitie/interne-competitie-2018

  lees meer
 • Periode van rouw op Chip & Charge

  Bestuur Lamens

  Met grote droefenis hebben wij vernomen dat zaterdag 27 oktober Tim Anker door een verkeersongeval om het leven is gekomen. Het bestuur condoleert de familie en naasten van Tim en wenst hen enorm veel sterkte de komende tijd.

  In verband met het overlijden van Tim hebben wij een periode van rouw ingesteld. Tot en met woensdagavond 31 oktober vinden er geen trainingen van Chip & Charge plaats. De almanakuitreiking van woensdagavond wordt verplaatst naar een nader te bepalen moment. Aankomend weekend zal ook het ONV-toernooi worden geannuleerd. Dit wordt verplaatst naar 10 november. De inhaalwedstrijden van de najaarscompetitie zullen dit weekend wel gespeeld worden.

  We wensen ook alle leden veel sterkte met het verlies van Tim, het raakt ons als vereniging diep.

  Bestuur der A.S.T.V. Chip & Charge,

  Luuk Lamens, Jacqueline Kamps, Niek Jacobsen, Naomi Aserraf, Teddy van der Veen en Ben Aranovich

  lees meer
 • Geïnteresseerd in Chip & Charge? Kom langs!

  Introductiecommissie

  Lijkt het jou leuk om lid te worden bij dé studententennisvereniging van Amsterdam? 

  Nog nooit een racket in je hand gehad en lijkt het je leuk om dit een keer te proberen? Of heb je al jaren tenniservaring en ben je op zoek naar nieuwe (studenten)tennisvereniging? Dan is dit DE gelegenheid om kennis te maken met Chip & Charge!  Je kunt de hele maand september op de maandag komen naar de Chip & Charge open racket avonden om kennis te maken met zowel nieuwe als oude leden, een balletje te slaan, en vervolgens met zijn allen de tent af te breken in ons gezellige clubhuis!
  Om 19.00h kan er meegegeten worden om een bodem te leggen voor de rest van de avond! Opgeven voor het eten kan via een kort mailtje naar introductie@chipencharge.nl. Vanaf 18.00h begint de racketavond echt, hier hoef je je NIET voor op te geven, kom gewoon langs! Naast dat er getennist kan worden, is er ook genoeg mogelijkheid om de bar nat te gooien, beerpong te spelen en al je vragen te stellen aan huidige leden, de introductiecommissie of het bestuur.

  Mocht je onverhoopt niet kunnen op de maandagavond, of is de maandagavond je juist erg goed bevallen en wil je meer Chip? Kom dan vooral langs op onze wekelijkse borrel! Iedere woensdag staat vanaf 21.00h het bier koud in onze stamkroeg de Biblos op het Leidseplein (schuin tegenover de Melkweg)!

  Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Voor al je vragen kan je mailen naar introductie@chipencharge.nl of bestuur@chipencharge.nl.

  In dit informatieboekje staat alle informatie die je nodig hebt over onze mooie vereniging!
   
  Wil je je meteen inschrijven? Kliik dan HIER!

  lees meer
 • Chip&Charge OT

  OT-cie

  Lieve tennissers,

  Wil jij ook graag een weekje op vakantie? Lekker genieten van jacuzzi’s, Corona’s en prachtige lichamen? Kom dan 12 t/m 20 augustus naar Radioweg 80, waar je direct een vakantiegevoel zal krijgen, zonder dat je in een vliegtuig hoeft te stappen! Dan is namelijk de week waar heel tennissend Nederland op heeft gewacht! Niets minder dan het Chip & Charge Open Toernooi 2017 vindt dan namelijk plaats! Een week vol zon, alcohol, weinig kleding en dit jaar zelfs een spectaculaire 2 categorie waarin men in de HE zal strijden voor de hoofdprijs van 250 euro cash!! (Op basis van een vol schema van 8)

  En dat allemaal in het zomerse thema: ‘Op een onbewoond eiland

  Schrijf je nu snel hier in en geniet van alle voordelen tijdens deze grandioze week. Zo zal er woensdagavond een zalige biercantus plaatsvinden, donderdagmiddag de befaamde boottocht door de Amsterdamse grachten, vrijdagavond een te gek themafeest en kan je de hele week ook nog eens genieten van de voorbeeldige Buitenbar! Daarnaast zullen er nog veel meer leuke activiteiten (stonden die padelbanen er vorig jaar ook..?) en ook spannende wedstrijden plaatsvinden. Maar vraag je je af hoe je het gaat redden om bij dit allemaal 24/7 aanwezig te zijn? Wees niet bang, er is een heuse camping aanwezig zodat jij rollend je tent in én uit kan. Zo hoef je je vakantiebubbel niet te verlaten en kan je alles meemaken! Kortom, deze week kun en mag je niet missen als je ook maar iets met tennis of Amsterdam te maken hebt.

  Met wie spoel jij aan?!

  Check hier het thema:

  https://www.facebook.com/OpenToernooiChipenCharge/videos/1308655325908195/

  en schrijf je hier in:

  https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B1E658B5-0145-4136-83FF-1821BD04DED3

  lees meer
 • Word lid bij A.S.T.V. Chip & Charge!

  Bestuur van der Horst

  Lijkt het jou leuk om lid te worden bij de leukste studententennisvereniging van Amsterdam? 

  Maandag 15 mei organiseert A.S.T.V. Chip & Charge een open racketavond op de vereniging! Nog nooit een racket in je hand gehad en lijkt het je leuk om dit een keer te proberen? Of heb je al jaren tenniservaring en ben je op zoek naar nieuwe (studenten)tennisvereniging? Dan is dit DE gelegenheid om kennis te maken met Chip & Charge! 

  Om 19.00h kan er meegegeten worden om een bodem te leggen voor de rest van de avond! Opgeven voor het eten kan bij via koken@chipencharge.nl of door een appje te sturen naar Thomas Tiel Groenestege  (voorzitter kookcommissie): 0681846164. Vanaf 20.00h begint de racketavond dan echt, hier hoef je je NIET voor op te geven, kom gewoon langs! Naast dat er getennist kan worden, is er ook genoeg mogelijkheid om de bar nat te gooien, bierpong te spelen en al je vragen te stellen saan huidige leden, de introductiecommissie of het bestuur.

  Mocht je onverhoopt niet kunnen op de maandagavond of is de maandagavond je erg goed bevallen en wil je meer Chip? Kom dan vooral langs op onze wekelijkse borrel! Iedere woensdag staat vanaf 21.00h het bier koud in onze stamkroeg de Biblos op het Leidseplein!

  Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Voor al je vragen kan je mailen naar introductie@chipencharge.nl of bestuur@chipencharge.nl.
   
  Wil je je meteen inschrijven? Druk dan HIER!

  lees meer
 • Familietoernooi 18 juni: neem ze allemaal mee!

  Toernooicommissie

  Lieve Chippers,

  Elk jaar wordt er aan het eind van het jaar het familietoernooi georganiseerd door de toernooicommissie! De ideale gelegenheid om jouw familieleden te laten zien hoe Chip is en samen een wedstrijdje te spelen! Het zal een zaterdagmiddagtoernooi zijn met aansluitend een heerlijk BBQ en borrel. Aanvang zal rond 14.00h zijn. 

  Op deze suuuuuuper gezellige dag kan je samen met je ma/pa/broer/zus/neef/nicht/oom/tante/opa/oma dubbelen en zodat zij naast een balletje slaan met hun favo-familielid ook de sfeer kunnen proeven van de gezelligste vereniging van Amsterdam.

  Zaterdag 18 juni vindt het familietoernooi plaats. Gooi het in de familie app en blokkeer de dag alvast in alle agenda’s! Meer informatie volgt.

  De inschrijving is nu geopend!

  XOXO ToernooiCo

  lees meer
 • Roland Garros: 22-25 mei! Ga mee naar Parijs!

  Excie

  Bonjour mes chers Chippers, 

  Jullie hebben nog een maand om jullie Frans op hoogwaardig niveau te brengen, want ROLAND GARROS 2016 staat voor de deur! 

  Na een heerlijke competitiedag op zondag 22 mei, zullen wij later die avond vertrekken richting la belle France met onze geliefde noorder- & zuiderburen. Er staan jullie twee zomerse, mooie dagen vol met prachtig tennis te wachten. Overnachting in een luxe chalet, busreis, entreetickets, limited edition pet en het animatieteam zijn bij de prijs inbegrepen. En dit allemaal voor slechts €140 max. Op woensdag 25 mei zullen we voor zonsopgang weer in ons eigen bedje kruipen. 

  Voor vragen, de ExCie staat altijd voor jullie klaar! (excie@chipencharge.nl)

  Let op: er zijn maar 20 plekken te vergeven! Dus schrijf je snel in via deze link.

  Liefs, Melissa, Mirte, Sara & Valerie 

  P.s. Parijs is de stad van de liefde en de helft van ons is nog niet bezet (wink wink)!

  lees meer
 • Nederlandse Studenten Kampioenschappen in Grunn: 28 april-2 mei

  Bestuur Jurrema

  Ben jij een kampioen in hart en nieren? Kom dan met ons mee naar het Nederlands Studenten Kampioenschappen Tennis. Dit jaar zal TAM uit Groningen de gastheer zijn en zullen wij van Chip & Charge met een getalenteerde, maar vooral knappe delegatie naar het noorden afreizen.

  Studenten-tennisers uit alle windstreken van het land strijden van woensdag 28 april tot zondag 1 mei voor het kampioenschap! Dit is een niet-officieel toernooi waardoor je kan dubbelen met iemand van een heel ander niveau! Naast tennis zal er elke avond een kosmische activiteit en feest op de planning staan!

  Kortom, zoek je dubbelpartner rap en schrijf je in via deze link en zet je aanwezig op Facebook!

  lees meer