Lid worden als niet-student

Lid worden als niet-student

A.S.T.P.V. Chip & Charge is een studenten tennis- en padelvereniging en biedt maar een beperkte mogelijkheid om als niet-student lid te worden omdat we verplicht zijn om 80% student-leden te hebben. Ben jij geen student meer maar mocht jij wel van mening zijn dat A.S.T.P.V. Chip & Charge de ideale vereniging voor jou is (bijvoorbeeld omdat je al jaren lid bent of omdat je je gewoon echt nog student voelt) stuur dan een mail met je motivatie naar: bestuur@chipencharge.nl. Het bestuur zal jouw aanvraag om lid te worden als niet-student in behandeling nemen.

Volgend jaar geen student meer?

Wil jij je herinschrijven voor Chip & Charge maar studeer je aankomend jaar niet meer? Herinschrijvers die dit jaar afgestudeerd zijn en eenmalig nog een jaar voor het studententarief lid willen blijven, dienen zich vóór 1 september in te schrijven. In principe staat je bewijs van inschrijving al in het systeem van afgelopen jaar, maar mocht je naar het Universitair Sportcentrum gaan voor aanmelding neem het bewijs van inschrijving toch even mee voor de zekerheid.

  • Lid worden als niet-student

Wanneer gooi jij een balletje op?

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij A.S.T.P.V. Chip & Charge? Schrijf je dan snel in! Dit kan online of gewoon aan de balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum.