Het lidmaatschap

Het lidmaatschap

A.S.T.P.V. Chip & Charge maakt gebruik van de banen en het paviljoen van USC. Dit betekent dat als je lid bent van Chip & Charge, je ook lid bent van het USC. Veel zaken worden via het USC geregeld, bijvoorbeeld het reserveren van tennisbanen en het afsluiten van het lidmaatschap. Het is belangrijk dat het tennispark en paviljoen netjes worden achtergelaten voor andere gebruikers.

Het Chip & Charge-lidmaatschap biedt je de volgende drie dingen:

  1. Vrijspeelkaart van het USC - Je kan het hele jaar door tennissen en padellen, zowel binnen als buiten. Let op: padelbanen zijn alleen buiten.
  2. Inschrijving bij de KNLTB - Je krijgt een KNLTB-lidmaatschap en pas die je het recht geeft om deel te nemen aan competities en toernooien.
  3. Lidmaatschap van Dé Amsterdamse Studenten Tennis- en Padel Vereniging - Dit betekent simpelweg 1 ding: heel veel feestjes en gezelligheid!

Wil jij de sfeer proeven op Chip & Charge? Kom dan gezellig langs bij onze open activiteiten of op onze wekelijkse woensdagavond borrels in de Biblos op Leidseplein vanaf 21:00 uur. Voor meer informatie over de mogelijkheid om langs te komen, kan je een e-mail sturen naar: bestuur@chipencharge.nl. Tot snel!

  • Het lidmaatschap

Wanneer gooi jij een balletje op?

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij A.S.T.P.V. Chip & Charge? Schrijf je dan snel in! Dit kan online of gewoon aan de balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum.