Lid worden van Chip en Charge?

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij A.S.T.P.V. Chip & Charge? Schrijf je dan snel in!

Inschrijven kan online of gewoon aan de balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum.

Lid worden bij Chip & Charge: 4 stappen

Stap 1.

Sluit online een Chip & Charge lidmaatschap af via de knop hieronder of aan de USC balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum. Vanaf dat moment heb je een USC account om banen te reserveren.

Stap 2.

Maak een Chip & Charge account aan via de knop hieronder zodat je je via de website in kan schrijven voor competitie, trainingen en activiteiten. Zorg dat je een ondertekend machtigingsformulier meestuurt met jouw aanvraag zodat Chip & Charge de kosten voor deelgenomen activiteiten automatisch van jouw rekening af kan schrijven en jij er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Stap 3.

Jouw aanvraag voor een Chip & Charge account zal in behandeling worden genomen door het bestuur. Na het controleren van jouw inschrijving, betaling en ondertekend machtigingsformulier zal je jouw inloggegevens ontvangen via het opgegeven e-mailadres. Het aanmaken van een Chip & Charge account kan enkele dagen duren.

Stap 4.

Laat een foto en een vingerscan maken bij de USC balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum. Met jouw vingerscan heb je toegang tot het tennispark op Radioweg 80.
Let op: vergeet niet je legitimatiebewijs en je bewijs van inschrijving aan de hogeschool of universiteit mee te nemen, dit heb je nodig om je inschrijving compleet te maken!

  • Lid worden?

Wanneer gooi jij een balletje op?

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij A.S.T.P.V. Chip & Charge? Schrijf je dan snel in! Dit kan online of gewoon aan de balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum.