Wie zijn wij?

Chip-Oudt

De reünisten club van Chip & Charge!

Terwijl je achter je laptopje zit en je je vijf dagen per week een ongans werkt, denk je met weemoed terug aan die mooie Chip & Charge tijd: Drankjes in de Gieter/Biblos, weekendjes liften, toernooitjes op de club, competitie, barbecueën, open toernooi en alle mooie feestavonden. Wat was het een top tijd!

Maar na een aantal jaren komt er dan toch echt een einde aan: Je gaat naar een andere tennisvereniging en het leven wordt een stuk serieuzer. Kon je nog maar een paar keer per jaar terug naar die gezelligheid. Bovendien ben je reuze benieuwd of die twee nog bij elkaar zijn, en of het met die andere nog goed gekomen is. Waar zou iedereen terecht zijn gekomen? Je wilt best nog wel eens een biertje met ze drinken. Kon dat nog maar een keer...

En dat kan: Chip-Oudt, de reünisten club van Chip & Charge!

Wat hebben wij te bieden

Deze club is opgericht voor alle oud-leden van Chip & Charge om een paar keer per jaar weer even bij elkaar te komen. Gewoon weer even een toernooitje spelen of een biertje drinken. Voor € 20,- ben je al lid en kun je deelnemen aan de vier activiteiten die per jaar georganiseerd worden.

Nog even kort op een rijtje wat Chip-Oudt jou te bieden heeft:
- Deelname aan niet tennisgerelateerde Chip & Charge activiteiten
- Ontvangst van Chip-Oudt nieuwsbrief
- Speciaal Chip-Oudt georganiseerde activiteiten

Wordt lid van Chip-Oudt

Zorg dat je al je Chip vrienden zelfs na je studententijd blijft zien door lid te worden van Chip-Oudt.

  • Chip-Oudt

Wanneer gooi jij een balletje op?

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij A.S.T.P.V. Chip & Charge? Schrijf je dan snel in! Dit kan online of gewoon aan de balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum.