Vervangende VJC

Activiteiten
tennisbal2

Vervangende VJC

  • 12 sep 2020

Gratis

Omschrijving

Opnieuw inschrijven voor de VJC in september en oktober

De teamindeling die eerder dit jaar bekend is gemaakt voor de VJC vervalt. Dat betekent dat je je opnieuw in moet schrijven als je mee wilt doen met de Vervangende VJC in het najaar. Inschrijven kan t/m 31 mei! Zorg dus dat je je snel aanmeldt. Ook voor deze competitie zal een competitiebijdrage worden verwacht van €25,-.

Voor meer informatie vanuit de KNLTB over de verplaatsing van de VJC naar het najaar verwijzen we jullie naar de KNLTB website.

Activiteiten tijdens de Vervangende VJC
Elk jaar is de VJC één van de hoogtepunten. Wedstrijden spelen, chillen in de jaccuzi, corrie in de hand, wedstrijden schaduwen en feesten tot diep in de nacht. Tijdens de Vervangende VJC is er echter een grote kans dat we (een deel van) deze activiteiten niet meer kunnen en/of mogen doen. Dat ligt allemaal aan de regelgeving die op dat moment van toepassing zal zijn. Natuurlijk gaan we proberen om binnen de gestelde regelgeving er alsnog een fantastische periode van te maken. En dat kan natuurlijk niet zonder de VJC-commissie! We zijn heel blij dat de entousiastelingen tijdens de Vervangende VJC alsnog voor jullie klaarstaan.

Let op!

  • Je mag alleen meedoen met de Vervangende VJC als je een Chip & Charge lidmaatschap 2020/2021 aanschaft.
  • Was je ingeloot voor de 'normale' VJC? We kunnen helaas niet garanderen dat dat nu weer het geval is.
  • Ben je al super lang lid geweest bij Chip en was je van plan om dit jaar af te sluiten met de VJC? Stuur dan een mailtje naar: bestuur@chipencharge.nl. Wie weet kan je dan alsnog meedoen.

PS: Jouw inschrijving voor een activiteit is pas geldig op het moment dat je zowel Stap 1 als Stap 2 gedaan hebt.
Stap 1. De Betaling
Stap 2. Extra Informatie

Je moet ingelogd zijn om je aan te melden voor deze activiteit. Log hier in
  • Activiteiten

Wanneer gooi jij een balletje op?

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij A.S.T.P.V. Chip & Charge? Schrijf je dan snel in! Dit kan online of gewoon aan de balie op het tennispark of bij het Universitair Sportcentrum.