Introductie

Open clubavonden
De hele maand september worden er op de maandagavond open clubavonden georganiseerd. Vanaf 19.00u wordt er door de introductiecommissie gekookt (opgeven bij de introductiecommissie). Iedereen is welkom! Je kunt deze avonden een balletje slaan en kennis maken met de club en de leden. Natuurlijk is de bar ook geopend en staat het bier altijd koud. Kom wanneer je wilt, je kunt namelijk de hele avond starten.

Nieuwe ledenetentje
Eind oktober organiseert Chip & Charge voor alle nieuwe leden een etentje om elkaar beter te leren kennen. Kosten zullen rond de €15,- zijn. Daarna is het tijd voor onze wekelijkse borrel in onze stamkroeg, de Biblos!

Opgeven voor het nieuwe ledenetentje kan via de Chip & Charge site.

Introductieweekend
Wil je Chip & Charge beter leren kennen? Ga dan mee naar ons introductieweekend! 3 dagen lang spelletjes, feestjes en een heleboel gezelligheid.

Waar: Nog even geheim!
Wanneer: 4, 5 en 6 oktober
Waarom: Omdat het de beste manier is om de club (en de leden) te leren kennen
Hoeveel: ongeveer 60 euro (inclusief eten, drinken, slapen, gezelligheid en veel activiteiten)

Oud-leden zijn op zaterdagavond welkom voor €15,-.

Opgeven voor het introductieweekend kan bij de leden van de introductiecommissie of via de Chip & Charge site.

Inschrijven
Als je lid worden van Chip & Charge kun je, je inschrijven op de club op ma-do van 16.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur. Je kunt je ook inschrijven bij het Universum (USC op Science Park). Op ma-vr: 08.30 tot 22.00 uur  en zaterdag en zondag: 10.00 tot 16.00 uur.

Je kunt ons altijd bereiken via introductie@chipencharge.nl