ASTPT

Locatie:
Datum: 16 nov 00:00 t/m 17 november 00:00

In het weekend van 16 en 17 november vindt het toernooi plaats met een van de langste namen ooit: Het Amsterdamse Studenten Tennis en Padel Toernooi (ASTPT, de afkorting wordt er niet makkelijker op). Dit toernooi is open voor ALLE studenten van Amsterdam. Iedereen die studeert mag meedoen aan het toernooi (ook als je nog nooit een tennis/padelracket in je hand hebt gehad). Nodig al je studie vrienden uit om gezellig kennis te maken met tennis en met chip!
Alle niveaus spelen met elkaar en er worden alleen dubbels gespeeld.
Het niveau wordt bepaald door de rating van jou en je partner bij elkaar op te tellen. Bij geen tenniservaring heb je rating 9. Als je geen partner hebt, kun je dit aangeven. Wij gaan dan proberen je te koppelen aan een andere speler.

Het wordt een groot feest en daar hoort natuurlijk een thema bij en dat is dit jaar: foute fitness. Wij verwachten kekke trainingspakjes, kleurrijke leggings en vooral veel verschrikkelijk leuke printjes tijdens het themafeest op zaterdag. Daarnaast zorgen we ervoor dat de Kookco een heerlijke maaltijd kookt op de zaterdag!

Wat: ASTPT met het thema foute fitness
Inschrijfgeld: 1 onderdeel 5 euro, 2 onderdelen 7,50 (inschrijven voor maximaal 2 onderdelen, dit kan een padel en tennisonderdeel zijn)
Tennisniveau: alle niveaus gemixt
Inschrijflink:https://www.toernooi.nl/sport/tournament…

De deadline voor het inschrijven is op 12 november om 23.59. Chippers: schrijf je gezellig in met al je huisgenoten en/of studiemaatjes!

Kusjes de Toernooicie