GNSK in Amsterdam

Locatie: Chip & Charge
Datum: 14 jun 00:00 t/m 16 juni 00:00


Hallo fanatieke aanmoedigende Chippers,

14 t/m 16 juni is het al zo ver: onze beste tennissers van Chip gaan de mooiste studentenstad Amsterdam vertegenwoordigen bij het tennis onderdeel van het GNSK!

GNSK is het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap, waar studenten uit verschillende steden bij elkaar komen in een stad om te strijden voor de titel van beste studentenstad in hun sportcategorie.

Dit jaar vindt het GNSK dus plaats in Amsterdam en nog leuker: het tennisonderdeel vindt plaats op onze club Chip & Charge! 14, 15 & 16 juni zal het evenement plaatsvinden, er zal alleen getennist worden op de vrijdagavond en zaterdag de hele dag (mits het gaat regenen).

Het fantastische Chipteam is al compleet en dit zijn onze toppers: Anna, Merel, Vera, Nikander, Nick & Erik! Tegen elke tegenstander worden 5 wedstrijden gespeeld: HE, DE, HD, DD, GD. Genoeg tennis dus om te zien!

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als er super veel Chippers zijn om ons Chipteam naar de overwinning te schreeuwen -hoe wij dit als Chippers natuurlijk als geen ander kunnen ;). Wanneer ze precies zullen spelen zullen we nog bekendmaken, maar blok deze dagen dus wel in je agenda zodat je in ieder geval kan genieten van leuke tenniswedstrijden op topniveau :)

Zet jezelf dus snel op aanwezig en volg onze berichten met meer info!

Groetjesss,

De GNSK-commissie