Gala

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.
Locatie: Onbekend
Datum: 08 jun 00:00


Lieve Chippers,

De inschrijvingen voor het Gala der A.S.T.V. Chip & Charge zijn vanaf nu geopend. Schijf je in via de website! Het gala zal plaatsvinden in één van de hipste bierbrouwerijen van Amsterdam: Poesiat & Kater. Voor 45 euro heb je een avond onbeperkt drinken, lekkere hitjes om op te dansen en een feestelijke atmosfeer. Hierbij zitten drie verschillende soorten speciaalbieren, gebrouwen door Poesiat & Kater, wijn en fris. 

Voor het feest kan er natuurlijk ook vorstelijk gedineerd worden. Dit is ook bij Poesiat & Kater, dus geen verre fietstochten tussen diner en het feest. Het diner bestaat uit 2 gangen met 2 drankjes voor 36 euro. 

Schrijf je snel in, want vol=vol. 

Ga op zoek naar een leuke date en trek je stoute schoenen aan. Heb je hierbij nog een beetje hulp nodig (of omdat je het gewoon gezellig vindt), kom dan naar de Regel-je-date-borrel op woensdag 22 mei! Voorafgaand zullen we om 19u eten bij het restaurant 'Sababa' voor slechts 12 euro p.p. Aansluitend is de borrel in de Biblos vanaf 21u. Deze avond zal ook het thema bekend gemaakt worden. Dus kom allen de 22ste. Inschrijven voor dit diner kan via https://chipencharge.nl/activiteiten/info/852-regel-je-date-borrel.

Wij hebben er zin in en tot dan!

Veel liefs,

De Galacommissie

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.