Open Clubavond

Locatie: Chip & Charge
Datum: 04 feb 00:00


CHIP EN CHARGE OPEN CLUBAVOND

Maandag 4 februari is het zo ver: de eerste Chip & Charge Open Clubavond van het jaar. Dit is een goed moment om kennis te maken met het Chip-leven en dus jouw toekomstige studententijd! Bewaar je liever jouw tenniskunsten voor een andere keer of wil je niet tennissen, dan staan er ook andere activiteiten voor je klaar. Wil je wel tennissen, dan is er voor ieder niveau een groep waar je je bij kunt aansluiten.

Wil je een goede bodem leggen, dan kan dat ook! De Kookco zal rond 20.00u een heerlijke maaltijd koken. Houd de Chip & Charge pagina en dit evenement in de gaten voor de inschrijflink voor het eten.

Op deze avond zijn alle potentiële leden, nieuwe leden en andere geïnteresseerden welkom, maar natuurlijk ook alle Chippers met hun vrienden en studiegenootjes. Neem zo veel mogelijk vrienden mee om ze kennis te laten maken met Chip! Nodig ze ook gelijk even uit voor dit evenement. We gaan voor een mooie avond vol spelletjes, drankjes, dansjes, muziekjes en tennisballen!

Daarnaast is dit de PUBQUIZ EDITIE, dus geef je op met een team (max. 6 personen) of kom zelf, dan regelen wij een team! En vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten in het FB-event https://www.facebook.com/events/1172251396271036/

We zien jullie dan!

Liefs,

De Introcommissie