ASTT 2018: Amsterdams Studenten Tennis Toernooi

Locatie: Chip en Charge
Datum: 17 nov 00:00 t/m 18 november 00:00


17 & 18 november vindt het Amsterdamse Studenten Tennis Toernooi (ASTT) plaats! Dit toernooi is open voor alle studenten van Amsterdam! Heb jij altijd al een balletje willen slaan met je huisgenoot of beste studievriend? Dit is je kans! Iedereen die studeert mag namelijk meedoen aan het toernooi. Dit jaar kan je ook mee doen aan het padeltoernooi!

Alle sterktes spelen met en tegen elkaar. Tel de rating van jou en je partner bij elkaar op en deel het door 2. Als je nog nooit hebt getennist heb je rating 9. Heb je geen partner maar wil je wel reuze graag meedoen? Geen probleem, schrijf je alleen in en wij koppelen je aan een andere lieve student.
Inschrijven kan via de link onderaan!

Dit jaar gaan we in de jeep over de savanne toeren, gaan we op zoek naar slangen, aaien we een olifant en zien we de rest van de big 5 door een verrekijker! Het hele weekend stuiteren we enthousiast als Freek Vonk met verhalen over hoe geweldig het is over het park. Kortom, dit weekend gaan we op SAFARI!
Zaterdagavond zullen we deze reis vieren, trek je mooiste zebralegging aan, ren naar de winkel voor de echte Freek Vonk look of steel een olifant uit Artis, en kom naar Chip!

We zien jullie dan!

Inschrijven: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=CC01A609-55BD-418A-A03D-42EEAA077509
Thema: ASTT op safari
Inschrijfgeld: 1 onderdeel 5,-, 2 onderdelen 7,50
Tennisniveau: alle niveaus gemixt
Inschrijven kan tot woensdag 14 november