Feestjes

Zie hieronder welke feestjes Chip & Charge voor jou in petto heeft

Kerstfeest
Er wordt altijd een supervet feest gehouden in december. Dit wordt voorafgegaan aan een heerlijk diner.
Exacte datum, locatie en tijd worden t.z.t. bekend gemaakt.

Pre-competitiefeest
Voorafgaande aan de competitie wordt er een feest gehouden om de teamspirit alvast op te bouwen.
Exacte datum, locatie en tijd worden t.z.t. bekend gemaakt.

Voorjaarscompetitie
Tijdens de competitie is het ieder weekend feest op de vereniging. Het bier vloeit rijkelijk en de jacuzzi's staan op voor wat bubbelige gezelligheid. Er zijn verschillende activiteiten gedurende deze weekenden en er zullen vaak DJ's tot in de vroegte draaien in het clubhuis!

Amsterdams Studenten Tennis Toernooi
Sinds 2012 organiseert Chip & Charge samen met de andere studenten tennisvereniging in Amsterdam, Tenista, het Amsterdams Studenten Tennis Toernooi. Dit toernooi is voor alle studenten van Amsterdam, ook voor degene die nog niet bekend zijn met tennis. Dit weekend toernooi wordt gehouden in november en staat garant voor een knalfeest.

Clubkampioenschappen feest
Op de vrijdag van de clubkampioenschappen vindt altijd een groot feest plaats in het clubhuis. Het thema is afhankelijk van het thema dat gekoppeld wordt aan de kampioenschappen. Meer hierover + over de exacte datum, locatie en tijd hoor je in het voorjaar.

Open Toernooi
Ieder jaar in augustus vindt het Open Toernooi van Chip & Charge plaats. Dit is een week voor activiteiten, feestjes en leuke thema's!